ups norge

Send pakker raskt og billig

Send pakker raskt og billig

Vet du hvordan du finner den beste, raskeste og billigste forsendelsesmetode for deg? Hvis ikke, så risikerer du å kaste bort penger på hver eneste forsendelse ved å velge en løsning som er for dyr eller tar for lang tid. I steden bør du investere 1-2 minutter på å undersøke dine muligheter, slik at du kan finne den beste og billigste løsningen for deg. Og hvordan kan du gjøre dette på så kort tid? Det kan du fordi Billigpakke.no har hentet inn informasjoner fra alle de forskjellige budtjenester, sånn at du raskt og enkelt kan sammenligne dem.

Det fungerer ved at du først må skrive inn hva du ønsker å sende. Er det en pakke, et dokument, en pall eller en container, og hva er mål og vekt på det? Etterfølgende må du angi hvor pakken skal sendes til og fra, og her kan du velge både Norge og utlandet. Med dette får du frem en rekke tilbud fra noen av markedets førende selskaper, både norske og internasjonale. Da kan du sammenligne disse tilbud ved for eksempel å se på prisen og hvor lang tid leveringen tar. Du kan selvfølgelig også undersøke andre vilkår, hvis du har behov for noe spesifikt. Ut ifra dette kan du velge ut den beste og billigste løsningen for deg og dine behov, og så er du klar til å bestille direkte fra siden.

Hos Billigpakke.no kan du blant annet finne tilbud fra anerkjente selskaper som UPS Norge, der du har mulighet til å sende til hele verden. Se deres tilbud og få styr på hvilken mulighet som er best for deg. Uansett om du skal sende til Norge eller USA, og uansett om det haster eller ikke, så kan UPS Norge eller de andre fraktselskaper hjelpe deg. Det er enkelt, raskt og kan spare deg for mye.