riccovero

Koden til personlig stil

Koden til personlig stil

editorial

Ønsker du også å finne koden til din personlige klesstil? Her får du noen gode tips, så du kan finne frem til ditt eget, personlige stiluttrykk. Det er kanskje ikke så komplisert som du kanskje tror. 

Evaluer garderoben din 

Når du skal finne din personlige klesstil, er det faktisk helt essensielt at du får evaluert det du allerede har først. Er det en rød tråd? Er det noen plagg du ender med å gå med gang på gang? Er det noe du føler deg ekstra fin og komfortabel i? Da er det lurt å ta en liten analyserunde, for hva er det som gjør at enkelte plagg fungerer i garderoben din. Deler disse kanskje noen essensielle fellestrekk?

riccovero

Hva har du ikke brukt på lenge, og hva har du kanskje aldri brukt? Når du finner ut av forskjellen mellom det du forestiller deg at du vil gå i og det du rent faktisk liker å ha på deg, så finner du ofte den røde tråden du trenger for å finne frem til din personlige stil. Det er også lurt å se på kvalitet, og kanskje luke ut noen av de plaggene som har vært litt for lenge i tjeneste. Da kan du finne versjoner av dem samme i kvalitetsmaterialer. 

Finn brands som passer inn i din visjon 

Når du har funnet ut av hva som fungerer, så er det viktig å finne mer av det som blir brukt. Kanskje kan du finne kvalitetsversjonen av noe av det du bruker mye som begynner å bli litt slitt?

Da gjelder det å finne brands som passer inn i den visjonen du har skapt for garderoben din, og som har kvalitetsplagg som riccovero. Da får du en velfungerende, holdbar garderobe,  der du alltid har noe å ha på deg. Det er et svært godt utgangspunkt for din personlige stil.