kontinentalseng

Hvorfor velger mange kontinentalseng?

Hvorfor velger mange kontinentalseng?

Det er mange som snakker om kontinentalsenger og det er slett ikke så rart. Det er nemlig en av de klart mest populære sengetypene på markedet i dag. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor, det er nemlig mange gode grunner til at det er blitt sånn. 

Hvorfor kontinentalseng?

Du kan få en god natts søvn med en kontinentalseng, Det er fordi det er en av de beste sengetypene på markedet, og dermed også en av de mest populære. Det er ingen hemmelighet at kontinentalsenger er litt mer luksuriøse enn eksempelvis det man kaller rammemadrasser. Det er en sengetype som er høy og lekker på samme måte på som på et fint hotell, og derfor gir det en liten luksusfølelse, i tillegg til å være et midtpunkt på soverommet.

Hvis man vil ha en flott seng som også er et møbel som gjør seg godt som midtpunkt, så er en kontinentalseng faktisk det perfekte valget. I tillegg er det også en sengetype som generelt sett er laget i høy kvalitet, og dermed får man også en seng som varer lenge og støtter godt.

Velg riktig kontinentalseng 

Når du skal velge kontinentalseng, så er det viktig at du velger helt riktig. En kontinentalseng består av hele tre lag, som spiller sammen og jobber på lag for å gi deg best mulig støtte når du sover. Der man i en vanlig seng har et eller to lag, har man altså hele tre lag her. Det vil si at man får støtte i alle tre lag, og må velge riktig fasthet i alle lagene. Det er også lurt å velge riktig materiale på overmadrassen, så man får en overmadrass som er kjølende hvis man har en tendens til å bli varm om natten, og en som kan vaskes enkelt. Da er du godt rustet til å velge riktig.