hårtap

Få livet tilbake

Få livet tilbake

Mange menn som opplever hårtap føler ofte at de mister en del av seg selv. Det kan gå i stor grad utover selvtilliten og det er noe som kan slite over lenger tid. Det trenger ikke å være sånn, for i dag så lever vi faktisk i en verden der det finnes løsninger – og gode løsninger – på det aller meste. Her kan du lese mer om hva man faktisk kan gjøre for å få livet tilbake når man mister håret eller begynner å miste håret. 

Forfengelighet? 

Henger det bare sammen med forfengelighet at det er så vanskelig for mange menn å miste håret? Det gjør det kanskje i en viss grad, men vi skal ikke glemme hvor stor del vi opplever håret vårt i forbindelse med identitet. Det er nemlig viktig hvordan vi ser ut på håret, vi ser faktisk radikalt annerledes ut, og som helt andre personer, med annerledes hår. Derfor er det ikke helt trivielt, og hvert fall ikke rart, at det påvirker oss å miste håret – både menn som kvinner. Med menn henger det også ofte litt sammen med at man føler at man begynner å se mye eldre ut enn det man kanskje er. Det sier seg selv at det ikke er så morsomt. Noen mister håret tidligere enn andre, kanskje allerede i tjueårene eller tidlig i tredveårene. Det er mange som synes dette er veldig tidlig. Hår er jo forbundet med ungdom og vitalitet. 

Hvordan kan jeg forebygge?

Hårtap menn er faktisk noe som kan forebygges i en viss grad. Man kan få mange gode produkter på markedet i dag som har vitenskapelige beviser og dokumentasjon bak seg, for at de kan forebygge og til en viss grad også bekjempe uønsket hårtap. Det er mange menn som heller vil prøve produkter som dette enn å ty til drastiske midler som kirurgi.