postkasseskilt

Bestill et billig postkasseskilt

Bestill et billig postkasseskilt

Nå som vi alle sammen er i karantene, har vært det lenge og fortsatt ikke vet hvor lenge vi har igjen før vi kommer ut igjen er det mange som begynner å kjenne på en stigende følelse av frustrasjon over å ikke ha den friheten vi er vandt til. I tillegg er det å være adskilt fra venner og familie noe som mange, eller nok de aller fleste faktisk, synes er en stor utfordring. 

For å fokusere på noen ting som kan gjøre det litt lettere kan man prøve å se på ting som kan hjelpe. Å begynne å skrive brev til de vi savner er en av de tingene vi kan gjøre og datteren vår syntes det var på tide å bestille et postkasseskilt sånn at det skulle være helt sikkert at postmannen ville levere riktig.

Hun vet jo ikke at postmannen ikke trenger det når han har adressen, men vi bestemte oss for å bestille et billig postkasseskilt likevel sånn at hun skulle få gleden av å både sette det opp og hente posten når den kom. Det var ingen tvil om at hun fikk stor glede av det og det var nok mye på grunn av at hun også gledet seg til å åpne postkassen med vårt fine skilt på.

Det er de små tingene som teller

I tider som disse blir det mer tydelig enn noen gang før at det er de små tingene som teller. Og det er kanskje en klisje, men hvis det er en klisje, så er det jo fordi det er sant. Og det er det. Det å se hvor stor glede beslutningen om å bestille et billig postkasseskilt til familien vår kunne få frem er alene bevis på det.

Som foreldre er den tiden her også vanskelig fordi man har ansvar for å holde ungene glade, så alle små ting hjelper.