stillas

Stillas til private og bedrifter

Stillas til private og bedrifter

Stillas til private og bedrifter

For deg som ønsker deg ett skikkelig bra stillas til en gunstig pris, er en standard stillaspakke kanskje det aller beste å velge. Pakkene er en av de tingene som de selger aller mest av og det er både profesjonelle og private over hele landet som velger å kjøpe det.

Det perfekte stillas for deg finnes, du skal bare finne ut av akkurat hva det er først! Enten du ser etter stillaspakker som allerede er satt sammen for de mest typiske prosjektene eller behovene eller du vil ha et spesialdesignet stillas etter mål er Strand Stillas klare til å hjelpe deg med det du trenger. Bare ring og spør!

Sørg for at sikkerheten er førsteprioritet 

Været bryr seg ikke om prosjektet ditt og man jobber jo dessverre i alle slags vær og det er bare ikke all slags vær og alle slags stillaser som passer sammen med trygghet, så det å være klar over at det er noe man skal sørge for er utrolig viktig.

 
Sikkerhet er kanskje en av de tingene som er aller viktigst når det kommer til stillaser og det å jobbe på et stillas. Det er rett og slett helt essensielt at du sørger for at det er på plass.

 

Be om hjelp og veiledning fra profesjonelle

Veiledning er viktig når man skal bestille stillas for første gang. Hvis du er privat-person og skal ordne noe hjemme som krever et lite stillas og ikke har noen erfaring og helst vil gjøre det selv uten håndverkere som fikser og bestiller for deg (for det er bare mye billigere, det kan vi bli enige om med en gang), så er veiledning noe vad et aller viktigste i prosessen, for det er viktig at du får det som er riktig og der som passer til det du skal.