led lysrør

Lysrør med LED til kontoret

Lysrør med LED til kontoret

editorial

På kontoret er lys og lamper en avgjørende faktor for hvordan lokalet oppfattes, og selvfølgelig for å sikre at dere har nok lys til det arbeidet som utføres. Ofte er lysrør en opplagt løsning til kontoret for å sikre et behagelig og tilstrekkelig lys til større lokaler.

Få nok lys inn i rommet

Hvis du ikke er heldig å ha et kontor med store vinduspartier som får inn masse lys hele dagen, så er det viktig å fokusere på å få nok lys inn i rommet gjennom lamper og belysning. Lys får nemlig rommet til å virke større, og for lite lys kan være forstyrrende for arbeidslivet.

Derfor kan mange kontorer, varehus, møtelokaler og andre større rom med fordel velge lyskilder som gir mye lys, og som dekker store områder på én gang. Det kan du for eksempel klare med led lysrør, som lyser opp et stort område når de henger i taket. Det gjør det mulig å gi et sterkt, grunnleggende lys i rommet som da kan suppleres med mindre lamper for et mer koselig uttrykk.

Praktisk og effektivt

Lysrør er en veldig enkel og effektiv måte å få lys inn i rommet. De kan nemlig henge i taket og lyse opp store områder, og så tar de ikke opp spesielt mye plass i rommet. I dag kan du få lysrør i mange størrelser og varianter, så du kan finne noe som passer for deres lys.

Med moderne LED-lysrør trenger du heller ikke bekymre deg for om lyset blir for sterkt og hvitt. Du kan nemlig selv velge lysets styrke og farge, og ofte kan du tilmed innstille det avhengig av dine behov her og nå. Det gir mange muligheter, og gjør at du kan veksle mellom et varmt og behagelig lys til et sterkere lys når det er nødvendig.