mandolin

Invester i en mandolin hos Danmusikk

Invester i en mandolin hos Danmusikk

Det å lære seg å spille et instrument er noe mange drømmer om, men det er få som faktisk tar skrittet å gjør det. Og hvis man velger å lære seg å spille et instrument skal man jo samtidig også velge hvilket instrument man skal velge å lære seg. Personlig synes jeg at det er fint å gjøre noe som kan hjelpe å ta vare på gamle tradisjoner, samtidig som at man kan ta det med inn i en moderne tid og det er så fint å se at steder som Danmusikk har dem.
 
En mandolin er et strengeinstrument som opprinnelig kommer fra Italia og første gang vi har sett den var på 1800-tallet. Klassisk musikk er det mandolinen ble brukt til i hovedsak, men i dag kan man se mandolinen i mange andre sammenhenger enn bare den klassiske musikken og det har gjort at man på en måte har oppdaget mandolinen på nytt.
 
Mandolin er et instrument som har utviklet seg både i bruk og popularitet og i motsetning til de eldre utgavene av en mandolin kan man i dag finne mandoliner som både er elektriske og akustiske, så man kan velge det man liker best og gir best diversitet i forhold til det man vil bruke den til. Hos Danmusikk har de begge typene, så man kan velge!
 

Bruk tiden du har nå til å lære deg noe nytt

Det er ingen av oss som liker å være så begrenset som pandemien har gjort at vi har blitt. Men hvis man tenker litt kreativt kan man klare å bruke tiden til noe som ikke bare får oppmerksomheten din bort fra det som føles irriterende eller vanskelig, men også stimulerer mestringsfølelse og kreativitet.

Det å lære seg å spille et instrument er rett og slett sunt for hjernen og hvis det har vært noe som helst tidspunkt der vi bør ta imot alle de tingene som kan gjøre hjernene våre glade, må det være nå!