lommelykt

Husk lommelykt på roadtrip

Husk lommelykt på roadtrip

Husk lommelykt på roadtrip

Ting som har mer enn en funksjon tror jeg er min favoritt. Særlig hvis det er noe som skal oppbevares et sted der det er begrenset med plass, sånn som i bilen for eksempel. En lommelykt er noe som er must på roadtrip. Bare forestille deg at motoren stopper mens man kjører om kvelden?

Eller at du skal ut og tisse om natten? Eller at du har glemt å pakke den på fjelltur og noe skjer og du trenger lys, men ikke har det? Rimelig smart å bare ha den med seg. Kjøp den beste og kraftigste lommelykten her. Det er verdt investeringen!

 

Bra på fjelltur

Tro det eller ei, men lommelykt er en vad e tingene som står på pakke listene til Norges turistforening. Ikke vet jeg akkurat hvorfor, men det man vet er at det kan skje tusen ting i fjellet og det er bedre å ha en med seg i tilfelle enn å ikke ha en, for alt kan skje i fjellet. Kjøp den beste og kraftigste lommelykten her hos batteri online og ta den med deg på neste fjelltur.

Smart å ha til nødstilfeller

Det verste jeg kan forestille meg på tur er at motoren stopper. Eller ikke vil starte. Det å stå i mørket og lyse med en telefon når man skal forsøke å se på en motor er ikke akkurat mitt bilde på en god ferie. Det er det heller ikke med en lommelykt som lyser opp, men bildet er i hvert fall litt mindre panisk.

Hvis du spør meg. Jeg er typen som alltid vil være føre var enn å stå i en dum situasjon fordi jeg ikke har prioritert noe og dette er ikke et unntak. Kjøp den beste og kraftigste lommelykten her hos batteri online og ta den med deg på neste roadtrip.