fototapet

Gjør hjemmekontoret ditt unikt med fototapet

Gjør hjemmekontoret ditt unikt med fototapet

Gjør hjemmekontoret ditt unikt med fototapet og få et sted du vil elske å jobbe.

Er du lei av hvite vegger? Jeg tror det er mange som kan svare ja til det. For til tross for at Skandinavia har blitt kjent for minimalistisk interiør, så er jo folk faktisk så forskjellige at det egentlig ikke er det realistiske bildet. Men tange tenker nok at det er noe de burde styre etter, fordi det er det som er oppfattet som ryddig og pent og moderne.

Men jeg vil faktisk slå et slag for at man på ingen måte skal føle seg nødt til å følge de trendene som nødvendigvis er ute for tiden. Hvis man for eksempel vil dekorere veggene sine med en flott fototapet, er det akkurat det jeg synes man skal gjøre. Da koronaen gjorde at vi begge to fikk flyttet kontoret hjem, ble vi enige om å lage oss en skikkelig inspirerende kontor.

Det vi gjorde var å kjøpe tapet fra https://sohu-shop.no/shop/fototapeter-363s1.html og gikk i gang med å bygge om et av gjesterommene til et fint kontor, der vi både kunne hente inspirasjon og fokus.

Velg den tapeten du synes er aller mest inspirerende

Når man skal innrede hjemmekontor er det viktig at man innreder det med tanke på den eller de oppgavene som skal løses der. En av de tingene er at vi skal tenke på hvordan vi best oppnår fokus og inspirasjon. Det gjør oss nemlig både mer glade og mer produktive og når det kommer til jobb er det faktisk nøkkelord for trivsel.

Året som har gått har vært vanskelig for mange og det å jobbe hjemmefra er en helt egen disiplin vi er nødt til å overkomme for å finne tilbake til kreativiteten. Det å innrede til trivsel er et godt sted å starte når man skal lage et bra arbeidsmiljø.