frisør

Finn din nye frisør i Tromsø

Finn din nye frisør i Tromsø

Hvis du er på utkikk etter en ny frisør i Tromsø eller omegn, da er Studio 5 kanskje det helt riktige stedet for deg. Det er en seriøs, profesjonell og kompetent frisørstudio i Tromsø, som tar imot masse menn og kvinner i alle aldersgrupper. Her kan du få en lang rekke behandlinger, som blant annet inkluderer klipp av menn og kvinner, foliestriper i alle hårlengder, klipp av skjegg, extensions, Olaplex behandlinger, ordning av vipper og bryn samt styling. Her er det altså noe for alle behov, uansett hva du er på utkikk etter.

Hos Studio 5 kan de hjelpe deg hvis du skal ha en helt ny frisyre, prøve en ny farge, eller hvis håret bare trenger til litt klipp og pleie. Sammen tar dere en snakk om hvilke ønsker du har, og dere kan i fellesskap finne en løsning som er både realistisk og passer til dine drømmer. De hjelper også med rådgivning og veiledning, hvis du er litt i tvil om hva du egentlig skal velge.

Når du besøker Studio 5 i Tromsø kan du være sikker på å få hele pakken. Det vil si at du får en super service med kompetent og imøtekommende personale, fokus på komfort og velvære, samt håndverk av topp kvalitet. Her er du i sentrum, og det viktigste er at du får en komplett og god frisøropplevelse slik at du både får den behandlingen du ønsker, men også kan bruke ditt frisørbesøk som en avslappende opplevelse med masse velvære.

Du kan lese mer om deres tilbud og behandlinger på nettsiden, der du også kan bestille tid. Du kan selvfølgelig også kontakte de på telefon eller besøke deres studio for å ta en nærmere snakk med de. Da står det alltid profesjonelle og kompetente frisører klar til å ta imot deg og gi deg den beste service.