Caravan

Kjøp din nye caravan i dag

Kjøp din nye caravan i dag

Med en caravan får du fill frihet på din bilferie. Her trenger du nemlig aldri tenke over hvor du skal overnatte. Du får friheten til å velge når og hvor du vil sove, og slik får du en mye mer fleksibel reise. Det er altså rett og slett en må-ha for deg som er glad i bilferier og spennende eventyr. Med en caravan får du samtidig muligheten til å fjerne den fra bilen når du ikke trenger den. Det vil si at du kan bruke bilen din helt som vanlig til hverdag, og så kan du raskt og enkelt feste din caravan når du skal ut på eventyr og reiser.

Du kan finne din nye caravan i Namsos Fritid. På deres nettbutikk finner du et stort utvalg av forskjellige modeller, der du blant annet kan velge mellom ulike størrelser med plass til alt mellom 4-7 personer. Derfor finnes det noe for alle behov, uansett om du helst reiser alene eller sammen med hele familien. De forskjellige varianter er innredet på varierende måter, og derfor kan du helt sikkert også finne noe som passer for deg og dine krav. 

Blant sortimentet finner du f.eks. caravans fra Dethleffs Nomad, Hobby og Polar. Du kan både velge nye caravans, men faktisk også brukte modeller der du virkelig kan gjøre et godt kjøp til en billig pris. Uansett hvilken caravan du velger, så er du alltid garantert en høy kvalitet når du velger Namsos Fritid. De vekter nemlig kvaliteten helt i topp, og de hjelper gjerne deg med å finne den modellen som er helt riktig for deg og dine behov. Derfor kan du alltid være sikker på en høy standard når det gjelder både produkt og service, samtidig med at du får utrolig konkurransedyktige priser. Besøk siden og finn din nye caravan i dag.