plakater

Velg plakater til innredningen din

Velg plakater til innredningen din

Velg plakater til innredningen din

Visste du at å innrede med plakater er noe av det billigste man kan gjøre når man vil skape endring i hjemmet? Å innrede med plakater gir stor frihet både kreativt og økonomisk og er noe man kan gjøre i alle rom. Du kan kjøre et tema, eller du kan innrede hvert enkelt rom med plakater som passer til det man gjør på det rommet, der funksjon og inspirasjon møtes. Kanskje du har et treningsrom eller et kontor der du trenger litt ekstra inspirasjon? Plakater fikser det!

Hjemmet er basen vår

Hjemmet vårt er basen vår og i år er det virkelig det i ordets rette forstand. Det å ha det bra hjemme har faktisk aldri vært viktigere og er noe vi skal ta veldig alvorlig. Vi hadde skikkelig behov for å gjøre noe litt annerledes hjemme i år og startet med å se på https://sohu-shop.no/shop/plakater-7s1.html og fant masse inspirasjon og endte opp med å kjøpe noen fine løsninger som passer til oss.

Det er en fin og ganske billig måte å gjøre det på og man har masse kreativ frihet når man kan bestille i akkurat de størrelsene man vil også, for de printer hver eneste plakat unikt og individuelt, noe jeg synes er utrolig deilig for da kan vi få det som vi vil!

Et utfordrende år for mange 

Det er mange som ikke har økonomi til å pusse opp i år, men behovet for å føle at man kan tilpasse hjemmet den situasjonen man er i melder seg likevel. Da kan valget av plakater gjøre at man likevel føler at man får noe litt nytt, uten å bruke penger vi ikke har! For hvis det er noe 2020 har lært oss er det at det å spare penger er smart. Særlig hvis man ikke har så mye til krisetilfeller. Plakater har man nesten alltid råd til, så hvis man skal gjøre noe fint hjemme ville jeg starte der!