Overvåkningskamera

Smarte løsninger med overvåkningskamera

Smarte løsninger med overvåkningskamera

editorial

Overvåkningskamera kan bidra til en større sikkerhet i hjemmet, på arbeidsplassen, på hytten eller andre steder. Og med nåtidens kamera får du fleksible og smarte løsninger som passer for dine behov.

Følg med når du er ute

Når du monterer overvåkningskamera, vil det ofte skremme bort uvedkommende gjester og derfor bidra til å redusere risikoen for innbrudd på området. Samtidig gir det en større følelse av trygghet for deg som ferdes i hjemmet eller på arbeidsplassen, og spesielt når man ikke er til stede.

I dag kan du nemlig få muligheten til å følge med når du ikke er hjemme. Det vil si at du kan få frem et «live» bilde fra ditt overvåkningskamera på  PC, mobil eller tablet når og hvor du vil. Så når du er på ferie, ute for kvelden eller annet, da kan du alltid sjekke om alt ser bra ut.

 

Overvåkningskamera

 

Du kan tilmed sette opp løsningen slik at du får en varsel hvis det skjer bevegelse i området, så du alltid kan føle deg trygg uansett hvor du er.

Velg løsning med WiFi eller 4G

En slik løsning krever selvfølgelig en online forbindelse, og derfor må du velge et kamera som enten kobles opp med WiFi eller 4G. WiFi er smart dersom ditt overvåkningskamera plasseres i huset eller andre steder der du har fast WiFi forbindelse, mens 4G er bedre dersom du ikke har dette. Det kan for eksempel være utendørs, på hytten eller lignende.

Det finnes mange overvåkningskamera på markedet i dag som tilbyr denne løsningen, og det er op til deg og dine behov å velge hva som passer best for deg. Det avhenger blant annet av hvor kameraene skal plasseres, hvor stort et område de skal dekke, og ikke minst hvilke særlige funksjoner og egenskaper du har behov for til dine overvåkningskamera.