TryMedics

Opplev et helsevesen i et U-land

Opplev et helsevesen i et U-land

Et sykehus og helsevesen kan se veldig forskjellig ut avhengig av hvor i verden vi befinner oss. Og det kan være veldig sunt og lærerikt å se hvordan tingene foregår i andre land. Det gir et nytt perspektiv på tingene, og gir en utrolig stor utvikling på både det personlige og faglige området.

Med Try Medics kan du oppleve hvordan et helsevesen ser ut i et U-land. Her får du nemlig en spennende mulighet til å ta praksis på et sykehus i Uganda eller Zanzibar. Her er tingene uten tvil annerledes enn hjemme i Norge, men du vil få utrolig mye læring ut av å oppleve hverdagen sammen med de personer som arbeider i helsevesenet til hverdag.

For deg som har interesse innen helsefaget

Try Medics er for deg som har interesse innen helsefaget og vurderer å søke inn på en utdannelse innenfor dette området. Det er også for deg som allerede studerer på helseområdet, og som ønsker et opphold underveis i denne utdannelsen der du kan få klinisk og personlig erfaring.

Her kommer du til å følge en mentor innenfor ditt interesseområde, der du vil observere hverdagen med deres pasienter, sykdommer, behandling, undersøkelser og prosedyrer. Du får også rik mulighet til å motta undervisning, stille spørsmål og lære av din mentors erfaringer.

En personlig utvikling

På forløpet får du ikke bare muligheten til å få masse praktisk erfaring, men du vil også utvikle deg veldig mye på det personlige området. Du vil få en opplevelse sammen med andre unge som du aldri glemmer, skape tverrkulturelle relasjoner og få en innsikt i en helt ny verden. 

Etter forløpet vil du komme hjem med ny viten, nye venner og ikke minst en lang rekke opplevelser som du vil huske for livet, og som vil utvikle deg som person. Du kan lese mye mer om forløpet på trymedics.no/.