fototapet

Lag et hyggelig hjemmekontor med fototapet

Lag et hyggelig hjemmekontor med fototapet

Det er usikkert hvor lenge vi kommer til å være påvirket av den situasjonen som koronaen har satt oss i og for mange betyr det hjemmekontor og helt andre omstendigheter enn det vi er vandt til. Å leve med håp om at vi kan åpne opp mer om noen uker blir ofte til måneder eller mer og det er ikke alltid lett å være midt i den usikkerheten som en midlertidig situasjon setter oss i.

Nå som vi vet at usikkerheten kan fortsette lenge er det kanskje på tide å skape en mer permanent løsning for hjemmekontoret og der kan fototapet være en virkelig fin måte å enten lage et rom til et konto eller å lage et hjørne av et rom til et dedikert område til jobb.

Fototapet gir oss muligheten til å avgrense områder i et stort rom eller å skape en stemning i et helt rom. Det er viktige verktøyer i forhold til hjemmekontor fordi grensen mellom hva som er jobb og hva som er hjemme blir mer visket ut.

Gjør det beste ut av situasjonen du er i

Det er mange ting vi kan gjøre for å gjøre hverdagen med jobb hjemme bedre på. En av dem er å gjøre det mer avgrenset hva som er jobb og hva som er hjemme. Med fototapet kan man skape et slags kontor i et større rom ved hjelp av det som hjelpemiddel. Selv om man ikke har rom til et eget kontor kan det være noe som gjør at man likevel føler at det er det.

Det å kunne sette seg ned på en plass som er dedikert til jobb kan være veldig godt, fordi man også kan gå derfra. Vi har gjort det hjemme med fototapet fra sohu-shop og det har blitt kjempebra. Det er lett å sette opp også.